Facultatea de Arte

Facultatea de Arte

Facultatea de Arte a devenit, în cei 22 ani de existență, un reper al calităţii şi profesionalismului în peisajul cultural constănțean.

Studenții facultății beneficiază de o experiență educativă complexă, în domeniile Actorie, Coregrafie, Interpretare muzicală – canto, Arte plastice și decorative, conturată în concordanță cu cerinţele profesionale actuale și sincronizată cu tendinţele şi curentele artistice importante ale artei universale.

De asemenea, studenții au oportunitatea afirmării artistice în plan cultural local și național, grație parteneriatelor încheiate de Facultatea de Arte cu prestigioase instituții de profil.

Studenții au obținut, de-a lungul timpului, numeroase distincții și importante premii la diferite festivaluri și competiții de specialitate.

Corpul profesoral de elită este alcătuit din artiști, coregrafi, artişti plastici şi teoreticieni cu rezultate remarcabile, ce desfășoară o intensă activitate artistică și de cercetare: participă la festivaluri, turnee și expoziții locale, naționale și internaționale, publică volume la edituri recunoscute CNCSIS, articole indexate în baze de date.

Studii universitare de Licență

Studii universitare de Master