Facultatea de Istorie și Științe Politice

Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) oferă oportunitatea dobândirii cunoștințelor și competențelor cu privire la istoria umanității, activitățile, teoriile și comportamentele politice, evoluția relațiilor internaționale.

Facultatea derulează frecvent numeroase manifestări prin care studenții au ocazia de a intra în contact direct atât cu cercetarea de avangardă din domeniu, cât și cu posibilii recrutori de pe piața muncii.

Datorită acordurilor naționale și internaționale de colaborare cu Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Biblioteca Județeană “I.N.Roman” Constanța, Uniunea Democrată a Turco-Tătarilor Musulmani din România, Asociația Națională a Tinerilor Istorici din Republica Moldova, partide și instituții politice, studenții au posibilitatea de a experimenta activitatea specifică derulată în aceste domenii.

Absolvenții FISP pot activa în diferite domenii: profesorat, arheologie, cercetare, politologie, diplomație,  administrația locală, centrală și europeană.

Studii universitare de Licență

Studii universitare de Master