Facultatea de Educație Fizică și Sport

Facultatea de Educație Fizică și Sport (FEFS) are o tradiţie de peste 30 de ani în educaţia şi formarea generaţiilor de profesori şi antrenori, a educatorilor de elită din judeţul Constanţa şi nu numai.

Facultatea dispune de un corp profesoral de excepţie, foşti sportivi de înaltă performanţă, campioni naţionali, universitari, mondiali, europeni, balcanici, jucători de ligă naţională, componenţi ai loturilor naţionale, foşti sau actuali antrenori ai loturilor naţionale şi olimpice, sau ai echipelor reprezentative ale judeţului Constanţa, cadre didactice (titulare sau asociate) valoroase din învățământul preuniversitar și specialiști recunoscuți în kinetoterapie.

Facultatea dispune de o bază materială modernă, cu dotări corespunzătoare, aparatură și materiale performante, care satisfac cerințele unei educaţii de calitate prin predare și învățare.

Printre absolvenții facultății noastre se numără personalități ale sportului național și internațional, printre care: Simona Halep, Horia Tecău, Eliza Samara, Cătălina Ponor, Ionela Gîlcă, Laurenţiu Toma, Marius Stavrositu, Răzvan Florea, Ilie Floroiu etc.

Studii universitare de Licență

Studii universitare de Master